reclamecampagne laten maken, creatieve reclamecampagne

WIJ GELOVEN IN RECLAMECAMPAGNES! ONTDEK ONS NIEUWE BUREAU VOOR CONCEPTEN EN RECLAMECAMPAGNES:

logo_reclame_campagne_creative_concept_logo10
Een reclamecampagne laten maken?

Maar wat is eigenlijk een reclamecampagne. Een advertentie? Een website? Een folder? Een reclamecampagne is juist niet één ding. Het is een geheel. Het is een volledig pakket aan communicatie middelen die allen voort komen uit één briljant concept. Een goede reclamecampagne kan niet zonder een ijzersterk concept. Een concept wat helder is, wat herkenbaar is en wat de beoogde doelgroep in beweging en tot nadenken zet. Ideaal voor een nieuw product, een volledige naamsverandering van uw bedrijf, maar ook om uw huidige product of bedrijf een flinke commerciële boost te geven.

 

Wij hebben veel ervaring in het bedenken en ontwikkelen van een reclamecampagne. Zoveel ervaring en succes zelfs dat we er een apart bureau voor hebben opgezet: The White Papers.

 

Wij helpen u graag met het bedenken en ontwikkelen van een unieke reclamecampagne. Een vrijblijvend gesprek kan vaak al heel verhelderend zijn.

Het concept: Escher Fashionating!

es-posters_campagne_reclamebureau_jorgen-maakt-reclame

Voor Escher Fashion (genoemd naar de bekende houtsnijkunstenaar M.C. Escher) ontwikkelden wij een reclamecampagne. Wij bedachten de  pay-off ‘Escher Fashionating’. Door de achtergrond om te draaien en een model te fotograferen ontstond er een fascinerende wereld. Deze Fashionating wereld werd de leidraad van de campagne die wij gebruikten voor parfums, advertenties etc…

Meer over Escher

Reclamecampagnes voor Hypodomus.

reclamebureau jorgen maakt reclame

Hypodomus makelaars en hypotheekadviseurs is een keten met winkels door heel Nederland. Voor hen bedachten wij meerde reclamecampagnes. Soms voor de Open Huizen Dag, soms voor de bijzonder lage hypotheekrentes. Wij zetten hiervoor social meda, media, deurhangers, fietsen en nog veel meer in.

Meer over dit project.

Creatieve reclamecampagne laten maken

Recent werk