Huisstijl ontwerp Waddinxveen

LOGO EN HUISSTIJL ONTWERPEN reclamebureau Jorgen Maakt Reclame

Een huisstijl ontwerpen? Welkom bij Jorgen Maakt Reclame. Hét creatieve reclamebureau voor bedrijven uit Waddinxveen.

Het betekent letterlijk ‘de stijl van het huis’. Die stijl is uw identiteit, uw gezicht naar buiten en die moet uiteraard 100% overeenkomen met wat uw bedrijf is. Veel bedrijven onderschatten de kracht van een logo en een huisstijl, maar wie denkt aan  Heineken ziet een ster en wie denk aan Nike ziet een Swoosh. Dit soort bedrijven werken al tientallen jaren aan hun corparate uitstraling en dat werpt zijn vruchten af. Ook al doet u weinig aan reclame, een advertentie in de krant werkt beter als ze uw logo herkennen.Het voelt herkenbaar en vertrouwd. Een huisstijl ontwerpen doet u dus niet zomaar. Er moet goed over nagedacht worden. Jorgen zit vlakbij Alphen aan den Rijn en komt graag vrijblijvend een keer bij u langs.

Wij hebben veel ervaring in het het ontwerpen van een logo of een huisstijl. Juist door reclamebureau Jorgen vanaf het begin te betrekken bij het onwerp van uw huisstijl, kunnen wij gelijk meedenken met de vervolgstappen of mogelijkheden die deze huisstijl met zich meebrengt. Misschien wel met een nieuwsbrief of misschien wel met een prachtige mailing of een social media campagne.

Het is een goede manier om bij uw bestaande en potentiële klanten weer eens aan te kloppen en hen kennis te laten maken met uw vernieuwde huisstijl en logo. Het zal er immers modern en perfect uitzien en dat is iets wat de consument of de bedrijvenwereld vertrouwen geeft. Wat resulteert in meer omzet in uw bedrijf.

Wij helpen u graag met het bedenken en ontwikkelen van uw huisstijl. Een vrijblijvend gesprek kan vaak al heel verhelderend zijn. Huisstijl ontwerp Waddinxveen

Een visitekaartje is uw eerste gezicht naar buiten

Voor Escher Fashion ontwikkelden wij een logo, een huisstijl en de packaging. Ook bedachten wij de pay-off ‘Escher Fashionating’ en hebben laten de website en vele andere reclame uitingen gemaakt. Huisstijl ontwerp Waddinxveen.
Huisstijl ontwerp Escher

Een modern, tijdloos logo voor een bierbrouwerij.

Logo ontwerp reclamebureau

Een logo voor een brouwerij en zijn bieren maken, dat is nog een uitdagende opdracht. De opdracht was tijdloos, modern, maar toch ouderwets. Wij en de klant is er meer dan blij mee. Meer over dit project.

Recent werk

HUISSTIJL ONTWERP ALPHEN AAN DEN RIJN.

Huisstijl ontwerp en logo ontwerp realiseert reclamebureau Jorgen voor bedrijven uit heel Nederland, maar focust zich op de regio Alphen aan den rijn, Gouda, RotterdamWaddinxveen, Boskoop, Leiden, Bodegraven, Reeuwijk, Moerkapelle, Zoetermeer en Hazerswoude-dorp.