advertentie laten maken
Een advertentie laten maken.

ADVERTENTIE  ONTWIKKELEN.

Advertenties heb je in vele vormen. Van hele kleine zogeheten IM’s in het plaatselijke krantje tot paginavullende advertenties in het AD. Hoe groot of klein een advertentie ook is, wil je een advertentie laten maken, dan is de eerste stap: Wie is de doelgroep en wat wil je met de advertentie bereiken.

 

Als dat is vastgesteld moet er een concept komen, een idee. Zo’n goed idee dat de doelgroep naar uw advertentie wordt getrokken. Niet alleen door de grafische kracht, maar juist ook door pakkende headings, goede teksten en een vertrouwde uitstraling.

 

Aan Bureau Jorgen is misschien al duizenden keren gevraagd een advertentie te maken. Door onze creatieve kracht komen wij altijd weer tot een doeltreffend idee. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar we het over hebben. Meer weten? Neem eens contact op.

Wil je een advertentie laten maken? Wij gaan je helpen!

ADVERTENTIE-LATEN-MAKEN-RECLAMEBUREAU

De visuele kracht van een advertentie.

 

Voor Escher Fashion (genoemd naar de bekende houtsnijkunstenaar M.C. Escher) ontwikkelden wij een logo, een huisstijl, een campagne en de packaging. Maar ook wilden zij een advertentie laten maken in de grote modebladen van Nederland.

 

De pay-off ‘Escher Fashionating’ hadden we reeds bedacht. Fascinerend, net als de beelden van Escher zelf. Door de achtergrond om te draaien en een model te fotograferen ontstond er een intrigerend beeld.advertentie laten maken

Bent u van plan te gaan adverteren?
initial image
initial image
initial image

ADVERTENTIE LATEN MAKEN.

Een advertentie laten maken? Advertenties realiseert reclamebureau Jorgen voor bedrijven uit heel Nederland, maar focust zich op de regio Alphen aan den rijn, Gouda, RotterdamWaddinxveen, Boskoop, Leiden, Bodegraven, Reeuwijk, Moerkapelle, ZoetermeerHazerswoude-dorp en Den Haag.