reclamecampagne-laten-maken-ontwikkelen
Een reclamecampagne ontwikkelen.

RECLAMECAMPAGNE

Wat is eigenlijk een reclamecampagne? Een advertentie? Een website? Een folder? Een reclamecampagne is juist niet één ding. Het is een geheel. Het is een volledig pakket aan communicatie middelen die voort komen uit één briljant concept. Een goede reclamecampagne kan gewoonweg niet zonder een ijzersterk concept. Een concept wat helder is, wat herkenbaar is en wat de beoogde doelgroep in beweging en tot nadenken zet.

 

Een reclamecampagne is ideaal voor de lancering van een nieuw product of een dienst. Maar ook een volledige naamsverandering van uw bedrijf kan een rede zijn om eens groots uit te pakken. Online, offline, het draait allemaal om het idee dat het beste bij jouw dienst op product past.

 

Wij hebben heel veel ervaring in het bedenken en ontwikkelen van creatieve reclamecampagnes. Zoveel ervaring en succes zelfs dat we er een apart bureau voor hebben opgezet: The White Papers.

 

Wij helpen je graag met het bedenken en ontwikkelen van een unieke reclamecampagne die mensen echt in beweging zet. Maak eens een afspraak.

Toen ik startte met mijn nieuwe makelaarskantoor hebben we alles 100% op de rit gezet. Nu twee jaar later ben ik succesvoller dan ik ooit had durven dromen.

Maarten Trouwborst | Woongeluk Makelaardij

Reclamecampagne Escher Fashionating

es-posters_campagne_reclamebureau_jorgen-maakt-reclame

Voor Escher Fashion (genoemd naar de bekende houtsnijkunstenaar M.C. Escher) ontwikkelden wij een reclamecampagne. Wij bedachten de  pay-off ‘Escher Fashionating’. Door de achtergrond om te draaien en een model te fotograferen ontstond er een fascinerende wereld. Deze Fashionating wereld werd de leidraad van de campagne die wij gebruikten voor parfums, advertenties etc…

Reclamecampagnes Hypodomus.

reclamebureau jorgen maakt reclame

Hypodomus makelaars en hypotheekadviseurs is een keten met winkels door heel Nederland. Voor hen bedachten wij meerde reclamecampagnes. Soms voor de Open Huizen Dag, soms voor de bijzonder lage hypotheekrentes. Wij zetten hiervoor social meda, media, deurhangers, fietsen en nog veel meer in.

Meer over dit project.

Creatieve reclamecampagne laten maken

Blockquote text