Online

Wat is er niet meer online! Facebook, websites, SEO en SEA, Social Media, online marketing, webdesign en apps, het valt er allemaal onder. Dé tool om de wereld te veroveren. Jazeker, maar schiet niet met wild. Wij geloven in ‘no creativity no leads’. Al 15 jaar bewandelen wij de digitale wereld. We hebben er veel ervaring in en hebben een duidelijk beeld wat wel en wat niet goed werkt.

huisstijl en logo ontwerpen packaging design

Offline

Offline old skool? Het valt mee. Brochures, logo’s, beursstands, Huisstijl ontwerp of packaging zijn nog steeds heel belangrijk en goed inzetbaar om je merk sterker te maken. Kijk maar eens naar grote offline successen als Allerhande of het magazine van de ANWB. Bureau Jorgen is grafisch sterk en weet veel van drukwerk. Door onze grafische kracht en onze online kunde weten wij vaak de ideale marketingmix te maken.

Out of the box

De spijker op de kop: creatieve campagnes bedenken. Maak ons maar wakker. Het is niet alleen heel erg leuk om een campagne of bijzonder concept te ontwikkelen, het is vaak ook uiterst effectief. Zichtbaarheid en herkenbaarheid bij jouw doelgroep is waar het om draait en daarvoor moet je vaak net even buiten de gebaande wegen denken. Wil jij een campagne met resultaat die opvalt bij jouw doelgroep. Bel ons op! 

Jorgen, symphatieke jongen, 43 jaar en oprichter van Bureau Jorgen startte 15 jaar geleden zijn reclamebureau in een dorpje in het Groene Hart. Daarvoor werkte hij als art director en conceptmaker voor grote reclamebureaus en filmproductiehuizen. Bij die bureaus bedacht hij landelijke reclamecampagnes en werkte o.a. voor Volvo, Autodrop, De Hypotheker, Glaxo Wellcome, Fisherman’s Friend etc. Met zijn uit de hand gelopen hobby muziek, betrad hij ook meerdere keren het podium van Paradiso. Jorgen is een echte creatieve duizendpoot. En waar komt dat beter tot zijn recht dan in de reclame.

 

Jorgen staat altijd open voor een goed gesprek en nieuwe uitdagingen. Hij denkt maar al te graag mee om merken sterker in de markt te zetten op een unieke, creatieve en resultaatgerichte manier.