OFFLINE

Offline old skool? Het valt mee. Folders, logo's, beursstands, huisstijlen of packaging zijn nog steeds zeer goed inzetbaar voor branding. Bureau Jorgen heeft hier veel ervaring in. Wij denken altijd vanuit een sterk concept om zo echt doelgerichte communicatie te maken.

ONLINE

Wat is er niet meer online! Facebook, websites, SEO en SEA, Social Media, online marketing, webdesign, etc, het valt er allemaal onder. Dé tool om de wereld te veroveren. Jazeker, maar schiet niet met wild. Wij geloven in: No Creativity No Leads.

MUZIEK EN VIDEO

Muziek en video is tijdloos en raakt mensen. Daarom zijn wij er ook zo dol op en maken we films of muziek voor hele grote en hele kleine klanten. Al is Bureau Jorgen een echt communicatie bureau, muziek en video is geweldig inzetbaar voor bijvoorbeeld animaties, YouTube of radio-commercials.

OUT OF THE BOX

De spijker op de kop! Campagnes, out of the box denken, maak ons maar wakker. Buiten de gebaande wegen denken. Dat is iets waar je Bureau Jorgen zeker voor moet benaderen. Creatieve ingangen en uitwerkingen zijn ons sterkste punt. No Creativity No Brand.

Wie is Jorgen?
 
Jorgen, eigenaar van Bureau Jorgen is 43 jaar en is echt een creatieve duizendpoot. Voordat hij reclamebureau Jorgen 13 jaar geleden startte, werkte hij als Art-Director en conceptmaker voor grote reclamebureaus en filmproductiehuizen. Daar bedacht hij landelijke reclamecampagnes en werkte o.a. voor Volvo, Autodrop, De Hypotheker, Glaxo Wellcome etc. Jorgen denkt altijd mee en probeert altijd met vernieuwende ingangen te komen en houdt altijd vast aan een strakke reclamekoers. Jorgen houdt van een goede relatie met zijn klanten en heeft door deze continue inzet ook een groot blijvend klantenbestand. Immers, hoe beter de relatie, hoe beter we elkaar begrijpen.

Benieuwd wat Bureau Jorgen voor jou kan betekenen? Maak eens een afspraak.