Een huisstijl, logo, folder, website, beursstand ontwerpen? Een grafisch vormgever kent de kracht van grafische vormgeving. 

Hoe ziet de buitenwereld uw bedrijf? Roept het vragen op? Is het gelijk duidelijk wat u kan of doet? Veel bedrijven onderschatten de kracht van grafische vormgeving, maar wie denkt aan Heineken ziet een ster en wie denk aan Nike ziet een swoosh. Dit soort bedrijven werken al tientallen jaren aan hun corparate uitstraling en dat werpt zijn vruchten af. Ook al doet u weinig aan reclame, een advertentie in de krant werkt beter als ze uw identiteit herkennen. Het voelt herkenbaar en vertrouwd. Grafisch vormgeven doet u dus niet zomaar. Er moet goed over nagedacht worden.

Wij hebben veel ervaring in grafische vormgeving. Juist door reclamebureau Jorgen te betrekken bij het ontwerp van uw uitingen, kunnen wij ook meedenken met de vervolgstappen of mogelijkheden die vormgeving met zich meebrengt. Misschien wel met een nieuwsbrief of misschien wel met een prachtige mailing of een social media campagne.

Het is een goede manier om bij uw bestaande en potentiële klanten weer eens aan te kloppen en hen kennis te laten maken met uw vernieuwde vormgeving. Het zal er immers modern uitzien en naadloos bij uw bedrijf aansluiten en dat is iets wat de consument of de bedrijvenwereld vertrouwen geeft. Wat resulteert in meer omzet in uw bedrijf.

Wij helpen u graag met het bedenken en ontwikkelen van uw identiteit. Een vrijblijvend gesprek kan vaak al heel verhelderend zijn.grafische vormgever.

Een visitekaartje is uw eerste gezicht naar buiten

Voor Escher Fashion ontwikkelden wij een logo, een huisstijl en de packaging. Ook bedachten wij de pay-off ‘Escher Fashionating’ en hebben laten de website en vele andere reclame uitingen gemaakt.
Huisstijl ontwerp Escher

Een modern, tijdloos logo voor een bierbrouwerij.

Logo ontwerp reclamebureau

Een logo voor een brouwerij en zijn bieren maken, dat is nog een uitdagende opdracht. De opdracht was tijdloos, modern, maar toch ouderwets. Wij en de klant is er meer dan blij mee. Meer over dit project.

Benieuwd naar de grafische mogelijkheden voor uw bedrijf?

Grafische vormgeving realiseert reclamebureau Jorgen Maakt Reclame voor bedrijven uit heel Nederland, maar focust zich op de regio Alphen aan den rijn, Gouda, Rotterdam, Den Haag, Delft, Waddinxveen, Boskoop, Leiden, Bodegraven, Reeuwijk, Moerkapelle, Zoetermeer en Hazerswoude-dorp. grafische vormgeving