Grafische vormgeving

Hoe ziet de buitenwereld uw bedrijf? Roept het vragen op? Is het gelijk duidelijk wat u kan of doet? Veel bedrijven onderschatten de kracht van grafische vormgeving, maar wie denkt aan Heineken ziet een ster en wie denk aan Nike ziet een swoosh. Dit soort bedrijven werken al tientallen jaren aan hun corparate uitstraling en dat werpt zijn vruchten af. Ook al doet u weinig aan reclame, een advertentie in de krant werkt beter als ze uw identiteit herkennen. Het voelt herkenbaar en vertrouwd. Grafisch vormgeven doet u dus niet zomaar. Er moet goed over nagedacht worden.

 

Wij hebben veel ervaring in grafische vormgeving. Juist door reclamebureau Jorgen te betrekken bij het ontwerp van uw uitingen, kunnen wij ook meedenken met de vervolgstappen of mogelijkheden die vormgeving met zich meebrengt. Misschien wel met een nieuwsbrief of misschien wel met een prachtige mailing of een social media campagne.

 

Het is een goede manier om bij uw bestaande en potentiële klanten weer eens aan te kloppen en hen kennis te laten maken met uw vernieuwde vormgeving. Het zal er immers modern uitzien en naadloos bij uw bedrijf aansluiten en dat is iets wat de consument of de bedrijvenwereld vertrouwen geeft. Wat resulteert in meer omzet in uw bedrijf.

Wij helpen u graag met het bedenken en ontwikkelen van uw identiteit. Een vrijblijvend gesprek kan vaak al heel verhelderend zijn.

Op zoek naar een vormgever, wil je iets laten ontwerpen of een restyle van je huidige huisstijl? Wij helpen je graag! Bel ons op 0172 232 508 of stuur een mail.

Toen ik startte met mijn nieuwe makelaarskantoor hebben we alles 100% op de rit gezet. Nu twee jaar later ben ik succesvoller dan ik ooit had durven dromen.

Maarten Trouwborst | Woongeluk Makelaardij

Creatieve reclamecampagne laten maken

initial image
initial image
initial image