MARKETINGSTRATEGIE_CAMPAGNE_RECLAMEBUREAU
Een marketingstrategie ontwikkelen.

Marketingstrategie

Je kunt een heel goed creatief concept maken waar je helemaal achter staat. Maar zonder voorafgaande marketingstrategie heb je er weinig aan. Zo moet bijvoorbeeld de juiste doelgroep jouw reclamecampagne onder ogen krijgen. Het succes van je campagne is de uitkomst van een uitgekiende marketingstrategie.

 

We worden bestookt met ‘reclames’. Het schijnt zelfs dat we in de westerse wereld gemiddeld zo’n 3.000 keer per dag worden geconfronteerd met een of andere vorm van communicatie. Val dan maar op. Marketingstrategie dus, hoe ga je de juiste doelgroep op de meest effectieve wijze benaderen.

 

De eerste stap is dus een strategische. Het uitzetten van de lijnen. Wordt het een online campagne of kiezen we voor een meer traditionele aanpak? Of een mix? Welke doelgroep filteren we in Adwords of bij een campagne op Facebook…? Daarna volgt het creatieve concept. Dit moet niet alleen sterk en onderscheidend te zijn, het dient ook naadloos bij het bedrijf en het merk aan te sluiten. We proberen een uniek gevoel te creëren.

 

Bureau Jorgen weet als geen ander dat strategie en concept in elkaars verlengde liggen. Eén plus één is drie, dát willen we bereiken. Wil je weten wat de beste marketingstrategie is voor jouw bedrijf of merk? Wil je iets heel nieuws in de markt zetten? Of wil je een product of bedrijf een boost geven? Neem contact met ons op. We kunnen je er veel over vertellen.

MARKETINGSTRATEGIE RECLAMEBUREAU

Wij denken graag met je mee! Ben je van plan een goed concept met een ijzersterke marketingstrategie in de markt te zetten? Neem contact op.

MARKETINGSTRATEGIE

Neem contact op
Wil je meer weten over de beste marketingstrategie voor jouw bedrijf of merk?
initial image
initial image
initial image

MARKETINGSTRATEGIE RECLAMEBUREAU

Een folder, flyer of brochure laten maken? Jorgen realiseert dit voor bedrijven uit heel Nederland, maar focust zich op de regio Alphen aan den rijn, Gouda, RotterdamWaddinxveen, Boskoop, Leiden, Bodegraven, Reeuwijk, Moerkapelle, Zoetermeer en Hazerswoude-dorp en Den Haag