Goede online marketing

werkt samen met een creatieve campagne.

Online marketing is hip. Logisch, want het lijkt net of je met een goed marketingplan de wereld verovert. Zo simpel is het helaas niet, al krijg je regelmatig de indruk van wel.

 

Online marketeers zorgen ervoor dat je producten of diensten gevonden of zichtbaar worden. Heel goed, want dat is stap 1.  Maar kopen die bezoekers ook een product van je? Of bellen ze je op? Zijn die bezoekers eigenlijk wel de beoogde doelgroep of is het een ‘lucky shot’. Geef je het goede signaal af bij de mensen die jouw site of sociale kanaal bezoeken? Onthouden ze je ook en komen ze terug? Werk je op deze manier wel aan je merk? Als het aan ons ligt allemaal zeer belangrijke vragen die aan veel online marketingbureau’s voorbij gaan.

1 + 1 = 3

Als iemand bijvoorbeeld een skate-schoen zoekt en op een pagina komt waar totaal geen beleving is, dan is jouw bezoeker zo weer weg. Hij koopt de schoenen later op een site die volledig aan zijn profiel voldoet en hem het gevoel geeft ‘hier moet ik zijn’. Jij bent een ‘click’ armer en je concurrent een klant rijker. Of je nu een schoen verkoopt of machines bouwt, het maakt helemaal niks uit. Het gaat erom dat je de juiste doelgroep raakt, dat je ze beroert en in beweging krijgt.

 

Samengevat komt het er dus op neer dat je wel een marketingplan kunt maken, maar als het jouw doelgroep niet raakt, heeft het amper zin. Bureau Jorgen vindt daarom ook dat een goed marketingplan altijd samen gaat met een creatieve reclamecampagne. Het is de bal en de voet, het wiel en de auto.

Online marketing is een continu proces.

 

Als de campagne en de marketing goed samenlopen wordt het tijd om te gaan meten. Vinden we dat er genoeg conversies uit de campagne komen? Zien we verbeterpunten of juist sterke punten waar we nog meer mee kunnen? Komen er bezoekers terug, krijg je meer leads etc…? Door dit goed bij te houden en te volgen wat potentiële klanten doen, kunnen we de campagne bijschaven en sterker maken. We kunnen zien waar bezoekers afhaken of juist lang blijven hangen, wanneer ze tot contact over gaan en of ze terugkomen. Omdat Google elke dag 30% meer nieuwe  zoektermen ingetypt krijgt, is het belangrijk om continu te blijven meten en bijvoorbeeld te kijken of de zoekwoorden waar je nu op gevonden wordt over een jaar nog wel bestaan? Daarnaast is het goed om inzicht te houden te blijven houden in zoekwoorden, content en concurrentie .

Hoe werkt Bureau Jorgen?

 

Bureau Jorgen heeft als pay-off  ‘Wij maken merken sterker’. Dit is eigenlijk wat een online marketingplan of reclamebureau doet. Zorgen dat jouw bedrijf of merk sterk in de markt staat en vooral blijft.  Dit doen wij door een uniek creatief concept te ontwikkelen en dit zichtbaar te maken bij jouw doelgroep door een slimme online (of soms ook offline) marketing strategie. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag een keer bij je langs.

WIJ HELPEN JE GRAAG.

 

Reclamebureau Jorgen heeft zeer veel ervaring in het ontwikkelen en uitrollen van creatieve (online) reclamecampagnes  en strategieën .Dit doen wij voor hele kleine, maar ook voor hele grote bedrijven. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? We komen graag een keer langs.

NEEM CONTACT OP.

  initial image
  initial image
  initial image
  initial image
  initial image
  initial image

  ONLINE MARKETING BUREAU

  WAAROM IS EEN CREATIEVE

  RECLAMECAMPAGNE ZO BELANGRIJK?

  De truc van een effectieve reclamecampagne is dat deze precies de juiste snaar bij de doelgroep raakt. En laat het daar nou net om gaan: jouw doelgroep raken, mensen in beweging krijgen. Dit doe je door een ijzersterk concept te ontwikkelen waar jouw doelgroep echt geïnteresseerd in is. En laten wij daar nou net heel veel ervaring in hebben…

  Lees verder
  reclamecampagne ontwikkelen, creatief concept