brochure-folder-laten-maken-reclamebureau
Een brochure of folder ontwikkelen.

brochure of folder laten maken

Folders en brochures, sommige brievenbussen puilen ermee uit. Sommige beurzen liggen bezaaid, maar sommige… die liggen op de keukentafel of in de koffer van uw potentiële klant. Als je een folder of brochure laat maken moet je, net als in al je uitingen, nooit zomaar wat teksten en plaatjes neerzetten. De grote fout bij veel brochures is dat het een kopie is van hun website. De visuele kracht van een brochure is veel groter dan het scherm. Je hebt het immers in je handen en je kijkt ernaar zonder afgeleid te worden door tientallen links eromheen.

 

Als je een brochure wilt laten maken, moet daar dus heel goed over nagedacht worden. Wat zijn de doelstellingen, wie wil je bereiken en welke kwaliteit moet het uitstralen.

 

Wij zijn daar goed in. Niet alleen door onze kracht in grafische vormgeving, maar ook door goede tekstschrijvers, onze creatief denkvermogen en onze goede marketingstrategiën. Wilt u een brochure laten maken? Neem contact op!

Wij denken graag met je mee! Ben je van plan een brochure of een folder te laten ontwikkelen. Bel ons eens op.

Neem contact op

Niet alleen het design, maar ook het papier doet wonderen...

flyer brochure laten maken

Voor Delta Proterra, een producent van louter 100% afbreekbare bamboe producten maakten wij een folder op volledig biologisch fsc papier. Als je de folder in je handen had, voelde je de bijzondere papiersoort. Op deze wijze werd de natuurlijke kracht van hun product sterk benadrukt. Brochure laten maken.
Meer over Delta Proterra.

Strak, indrukwekkend, uitdagend en meertalig.

flyer-brochure-laten-maken-ontwerpen

Skeye vroeg ons een brochure te maken waar hun werk, het vastleggen van gebieden vanaf boven, tot uiting kwam in hun brochure. De prachtige foto’s en het kwalitatieve drukwerk maakt deze folder bijzonder mooi. Juist door deze prachtige fotografie zo groot mogelijk te gebruiken werd de visuele kracht van de folder zeer groot.ochure laten maken.

Meer over Skeye.

Bent u van plan een folder of een flyer te laten maken?

Recent werk

BROCHURE LATEN MAKEN

Een folder, flyer of brochure laten maken? Jorgen realiseert dit voor bedrijven uit heel Nederland, maar focust zich op de regio Alphen aan den rijn, Gouda, RotterdamWaddinxveen, Boskoop, Leiden, Bodegraven, Reeuwijk, Moerkapelle, Zoetermeer en Hazerswoude-dorp en Den Haag