tekst laten schrijven, copywriter, tekstschrijver

Content

Steeds meer merken onderkennen het belang van sterke content. En dan niet enkel content die puur gemaakt is om hoog in Google te komen. Dat is niet meer van deze tijd. Daar trapt Google ook niet meer in. Google wil dat jouw merk iets vertelt waar mensen wat aan hebben. Iets wat ze willen lezen. En als je daarin slaagt, kom je automatisch hoog in de zoekresultaten te staan. Goede content moet ook niet al te hard z’n best doen om iets te verkopen. Dan haken mensen af. Goede content is écht informatief, écht leuk om te lezen of vertelt een écht menselijk verhaal. Als dat lukt, heb je ze. Jorgen Maakt Reclame doet niets liever om dat soort content te maken. Of om te helpen dat soort content te maken.

 

 

Tekst

In een wereld waarin beelden schreeuwen om aandacht, zijn woorden steeds belangrijker geworden. Woorden kun je gebruiken om te verleiden, om te overtuigen, om iets uit te leggen, om iemand in de juiste denkrichting te sturen, om een emotie op te wekken, om iemand naar binnen te slepen, om op te vallen, om de aandacht af te leiden en om tot actie over te gaan. Woorden maken het verschil in de wereld van de marketing en communicatie. Hoe woorden dat doen, weten ze bij Jorgen Maakt Reclame als geen ander. 

 

Copy

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Klopt. Maar dat is vaak ook precies het probleem: een beeld alleen is multi-interpretabel. In kunst is dat iets moois, in reclame heb je nog iets extra’s nodig. Wat? Nou: retescherpe copy natuurlijk! Om de aandacht te trekken. En vast te houden. Om ervoor te zorgen dat de lezer ziet wat jij wilt dat hij of zij ziet. Goede copy zorgt ervoor dat de boodschap écht aankomt. Een goede headline kan het verschil maken tussen verder gaan waarmee je bezig was en alles laten vallen om verder te kijken. Goede bodycopy helpt de aandacht vast te houden. En om uiteindelijk tot actie over te gaan. Hoe? Jorgen Maakt Reclame kan niet wachten om dat uit te leggen. 

 

 

Tone of voice

Ieder mens heeft een eigen manier van spreken. Gebruikt woorden die andere mensen niet gebruiken. Of minder vaak gebruiken. Heeft favoriete uitdrukkingen. Of een uniek soort humor. Die manier van spreken geeft een inkijkje in iemands karakter. En zeg nou zelf: als je iemand hoort spreken, krijg je meteen een idee over wat voor iemand het is. Precies zo werkt dat voor merken. De woorden waarmee een merk naar buiten treedt, geven dat merk persoonlijkheid. Een persoonlijkheid waarmee dat merk kan opvallen, waarmee het overal herkenbaar kan zijn en waarmee het zich kan onderscheiden. Jorgen Maakt Reclame helpt graag om die tone-of-voice te vinden en verder uit te werken. 

 

Meer weten? Neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht.

We reageren snel.

  Contentstrategie ontwikkelen

  initial image
  initial image
  initial image
  initial image
  initial image
  initial image

  WAAROM IS EEN CREATIEVE

  RECLAMECAMPAGNE ZO BELANGRIJK?

  De truc van een effectieve reclamecampagne is dat deze precies de juiste snaar bij de doelgroep raakt. En laat het daar nou net om gaan: jouw doelgroep raken, mensen in beweging krijgen. Dit doe je door een ijzersterk concept te ontwikkelen waar jouw doelgroep echt geïnteresseerd in is. En laten wij daar nou net heel veel ervaring in hebben…

  Lees verder
  reclamecampagne ontwikkelen, creatief concept

  WAT IS HET BESTE

  ONLINE MARKETINGPLAN?

  Hoewel marketing al zo oud is als de weg naar Rome, is het weer helemaal hip, zeker als er online voor staat: online marketing. Er is een soort cowboywereld ontstaan in de markt van vindbaarheid. Want, laten we eerlijk zijn, iedereen wil op nummer 1 in Google staan? Maar is alleen online marketing wel genoeg?

  Lees verder
  online marketing plan