Dé ideale tool om jouw doelgroep te verleiden.

Een website is jouw online voordeur waar je mensen of bedrijven hartelijk kunt verwelkomen. Met pagina’s als ‘onze missie’ en ‘Wie zijn wij’ kom je daar natuurlijk niet meer mee, al zie je deze tegenwoordig nog vaak genoeg. Jouw website moet de basis zijn voor honderden lijntjes naar allerlei kanalen waar jij je doelgroep wilt bereiken. Dat kan via content, bijvoorbeeld een blog, maar ook voor Adwords als je goede landingspagina’s wilt maken.

 

Er zijn veel mensen en bedrijven die een website kunnen maken. Het is eigenlijk bijna niet meer te overzien voor welke partij je moet kiezen. Er wordt geadverteerd met kreten als ‘een responsive website voor 500 euro’ of ‘een professionele website voor maar 50 euro per maand’.  Je krijgt dan een stramien waar je zelf nog inhoud aan moet geven.  En laat het nou net daarom gaan, de inhoud. Je website is zo goed als de inhoud is. Content zoals het tegenwoordig heet. Zonder goede content, geen goede website.

 

Mensen worden steeds minder gevoelig voor reclame (reclame-blindheid) en zoeken veel liever zelf naar een product of dienst. Prima, maar daar moet je dan wel op inhaken, ervoor zorgen dat je niet gewoon een website hebt, zonder inhoud en gedachtegoed en zonder goede SEO.

De Customer Journey.

Wat doet jouw klant?

Als je een website laat maken moet deze echt jouw doelgroep gaan aanspreken. Die doelgroep moet het gevoel krijgen dat ze op de juiste plek zijn op het juiste moment. (Momenteel ben je deze pagina aan het lezen. Dat doe je waarschijnlijk omdat je hier naar op zoek bent of geïnteresseerd in bent.) Een echt goede website beantwoordt de vraag van potentiële klanten: zij krijgen zo’n duidelijk antwoord op die vraag dat ze graag contact met je opnemen. Of iets bij je willen kopen. Daarnaast werk je op deze manier aan je brand, je merk. Wanneer iemand volledig uit eigen beweging op jouw website is gekomen, zonder beïnvloed te zijn door reclame, is dat de allerbeste manier van branding Nogmaals, websitebouwers zijn er genoeg, maar zonder een online marketingstrategie, een goed verhaal en een goede Google vindbaarheid heb je er eigenlijk niets aan.

 

Met onze ervaringen en resultaten in reclame en online marketing kunnen wij je heel goed helpen met het ontwikkelen van een website die echt bij je past. Omdat Bureau Jorgen juist niet alleen vanuit technisch oogpunt naar een site kijkt, kunnen wij meerwaarde bieden. Wij denken echt met je mee en we zetten de juiste woorden voor je op het net. Ook maken we een doelgericht online marketingplan die voor optimale zichtbaarheid zorgt. We analyseren je site en verbeteren deze constant. Wij verkopen dus geen website, maar een totaalpakket om zichtbaar te worden en te blijven bij jouw doelgroep.

Website laten maken.

WIJ HELPEN JE GRAAG.

 

Bureau Jorgen heeft als pay-off ‘Wij maken merken sterker’. Wij zorgen dat jouw bedrijf of merk sterk in de markt staat en vooral blijft. Dit doen wij met heel veel tools, waaronder natuurlijk met een fantastische website. Maar wij denken ook verder, kijken naar de toekomst en het hele plaatje. Dit doen wij voor hele kleine, maar ook voor hele grote bedrijven. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? We komen graag een keer langs.

NEEM CONTACT OP.

  initial image
  initial image
  initial image
  initial image
  initial image
  initial image

  Website laten maken

  WAAROM IS EEN CREATIEVE

  RECLAMECAMPAGNE ZO BELANGRIJK?

  De truc van een effectieve reclamecampagne is dat deze precies de juiste snaar bij de doelgroep raakt. En laat het daar nou net om gaan: jouw doelgroep raken, mensen in beweging krijgen. Dit doe je door een ijzersterk concept te ontwikkelen waar jouw doelgroep echt geïnteresseerd is. En laten wij daar nou net heel veel ervaring in hebben…

  Lees verder
  reclamecampagne ontwikkelen, creatief concept

  WAT IS HET BESTE

  ONLINE MARKETINGPLAN?

  Hoewel marketing al zo oud is als de weg naar Rome, is het weer helemaal hip, zeker als er online voor staat: online marketing. Er is een soort cowboywereld ontstaan in de markt van vindbaarheid. Want, laten we eerlijk zijn, iedereen wil op nummer 1 in Google staan? Maar is alleen online marketing wel genoeg?

  Lees verder
  online marketing plan