Wilt u muziek laten maken, schrijven of componeren?

Jorgen Maakt Reclame is naast een reclamebureau tevens een muziekstudio. Momenteel werkt Jorgen aan verschillende opdrachten voor NOS Studio Sport. Daarnaast maakt Jorgen muziek voor verschillende video- en filmproducties, reclamecommercials en documentaires. Wilt u muziek laten maken? Jorgen kan bijna alles maken. Neem uiteraard geheel vrijblijvend contact op met Jorgen.

Muziek laten maken, muziek laten schrijven, muziekproductie

Wilt u muziek laten maken of muziek laten componeren? Neem contact op met muziekproductie Jorgen Maakt Reclame.

Daan

Jorgen (onder de naam Montana Creations) schreef en zong dit lied. Gitaar door J.B. Meijers (Common Linnets). Teksten door Mark Joost Meijer. Een song gemaakt voor moeders die al door hebben dat er iets aan hun kind mankeert, maar dat niemand dat wil inzien. Het gaat over het jongetje Daan. Deze muziek is geproduceerd voor Ouderhulp Nederland. Geproduceerd door Bart van Poppel.

Muziek voor LEGO World

Meijfilm producties vroeg aan Jorgen de complete soundtrack te maken voor de Lego  World Experience. Een muziekstuk waar klassiek, rock en funk elkaar afwisselen.

Wij zitten in de Beiaard

Jorgen maakte de muziek voor de Beiaard. Een eetcafe in Hoorn.

Spirit Hosting & Promotion

In opdracht van My Molls Eye Productions maakt Jorgen de muziek voor de bedrijfsfilm van Spirit.

Mantelaar

Mantelaar koppelt geneeskundestudenten aan ouderen om naasten te ondersteunen bij mantelzorg. Jorgen Maakte de muziek voor deze film.