Het grote voordeel van reclamebureau Jorgen.

In tegenstelling tot hele grote reclamebureaus heeft Bureau Jorgen niet tientallen vaak ongebruikte disciplines vast in huis. Steeds meer willen klanten direct met de ‘de creatieven’ werken. Zij maken en bedenken immers alles. Daarnaast werkt het direct contact met de creatieven ook heel snel en duidelijk. De lijntjes worden korter, de ideeën beter en de klant heeft minder kosten.. Reclamebureau Jorgen is een en al creativiteit en biedt alles wat een bureau biedt. En misschien nog wel meer.

Wat kan reclamebureau Jorgen voor u betekenen?

Bureau Jorgen kan alles wat een full-service reclamebureau kan. Creatief en verfrissend. Altijd denkend vanuit een sterk concept zodat uw reclame-uitingen één strakke koers krijgen.  Bureau Jorgen werkt voor hele grote en hele kleine klanten en alles daartussen in. Van radio- en televisiecommercials tot prachtige huisstijlen. Van brochures tot webdesign.  Zoekt u een verfrissende manier van reclame maken zonder alle poespas van een groot reclamebureau? Mail of bel Jorgen.

Een verhelderend gesprek met bureau Jorgen.

Één gesprek kan soms al heel verhelderend zijn. Door samen aan tafel te zitten, weet je niet alleen wat je aan elkaar hebt, maar kom je ook snel op hele verfrissende ideeën. Juist door het blanco blad waarmee een creatief in uw bedrijf stapt, ontstaan er vaak hele verhelderende inzichten. Bureau Jorgen probeert altijd honderd procent met u mee te denken en u constant te verrassen. Daarom stapt u immers ook naar een reclamebureau. Jorgen komt graag, uiteraard geheel vrijblijvend bij u langs.

450

Concepten

20

Jaar ervaring

25

Klanten

0

Weggelopen klanten

RECENT WERK

Aan Jorgen werd gevraagd na te denken over de positionering van Hypodomus en hier meer naamsbekendheid aan te geven.

 

Hypodomus is een makelaar en hypotheekadviseur in één. Zij spraken de wens uit meer naamsbekendheid te krijgen door een ludieke actie. Jorgen bedacht deurhangers die werden opgehangen aan duizenden deurklinken. De aandacht was gevestigd.

Reclamebureau Jorgen Maakt Reclame werkt voor Hypodomus Makelaars

SNEL, BETROUWBAAR EN CREATIEF0%

IK WERK AL HEEL LANG MET JORGEN EN IK KAN NIET ANDERS ZEGGEN DAT IK ALTIJD MEER DAN TEVREDEN BEN. HIJ KOMT ALTIJD MET CREATIEVE INGANGEN EN REGELT ALLES WAT EEN RECLAMEBUREAU OOK REGELT. Al ZIT HIJ BIJ HAZERSWOUDE DORP IN DE BUURT EN WIJ IN EINDHOVEN IS DAT NOG NOOIT EEN PROBLEEM GEWEEST.
Pascal Vlemminx | Hypodomus

WAAR IS JORGEN GOED IN

Reclame is tegenwoordig al lang niet meer alleen advertenties en folders maken, maar is veel meer richting de online reclame gegaan. Jorgen is van de generatie internet en weet waar het om draait.

Prachtige Huisstijlen

Het logo en de huisstijl worden vaak onderschat. Het is vaak je eerste visitekaartje naar buiten en ligt in lijn met al je andere uitingen. Jorgen is expert op het gebied van vormgeving en uitstraling en bedenkt altijd iets unieks wat precies bij het bedrijf past.

Campagnes bedenken

Dit is misschien wel de rede dat Jorgen de reclame in is gegaan: campagnes bedenken. Misschien wel de uitdagendste vorm van reclame maken. Het gaat niet alleen om een goed concept, maar ook om de marketingstrategie, de vormgeving en uiteraard het behalen van jouw doel.

Webdesign

Je huisstijl is belangrijk, maar je website zeker ook. Klanten haken af of blijven hangen en dat heeft voor een heel groot deel te maken met de vormgeving van je website. Klopt deze bij jouw bedrijf en krijg je mensen zover om contact met je op te nemen. Jorgen heeft al heel veel websites vorm gegeven.

Advertenties, folders en flyers.

De online wereld is groot, maar ook in de offline wereld bestaat nog heel vele doeltreffend reclame.Jorgen nog altijd dagelijks advertenties, folder, flyers of andere offline uitingen. Door zijn ruime ervaring in concepten, teksten en vormgeving komt Jorgen altijd met een frisse en state of the art uiting.

Teksten

Een ondergeschoven kindje: teksten. Maar wat zijn ze belangrijk. Tekstfouten of niet goed leesbare zinnen zijn de nekslag voor veel bedrijven. Teksten moeten leuk zijn om te lezen en niet vervelend. Jorgen zorgt daarvoor en werkt tevens met diverse Google Writers voor een betere vindbaarheid op het web.

Websites bouwen

Webbouwers zijn er genoeg. Misschien wel te veel. Maar waar het om draait is de vormgeving, de inhoud en het doel van je site. Wie de website daarna bouwt, is in weze niet zo van belang. Jorgen werkt met zeer bekwame developers zodat hij zeker weet dat het ontwerp wordt zoals het bedoeld is. Jorgen zit vlakbij Hazerswoude Dorp. Wel zo handig.

PROJECTEN

Een greep uit het gemaakte werk van Jorgen.

ZOEKT U OP RECLAMEBUREAU HAZERSWOUDE DORP, DAN ZOEKT U JORGEN MAAKT RECLAME.